Nieuws

Femke Nouws

Met mijn onvermoeibaar enthousiasme, open karakter en Brabantse gezelligheid ben ik erop gebrand om ieder project tot een succes te maken Mijn naam is Femke Nouws, 23 jaar. Mijn bachelor gezondheidswetenschappen heb ik gevolgd aan de Universiteit van Maastricht. Daarna ben ik aan de slag gegaan bij Sectormanagement Zorg binnen de Rabobank. Vervolgens ben ik gestart met de master Health Economics Policy & Law aan de Erasmus Universiteit van Rotterdam. Lees meer »

Evelien van Dueren

Vanaf midden oktober 2018 tot en met eind januari 2019 ben ik via Talentz aan de slag gegaan in het st. Franciscus Gasthuis in Rotterdam. Hier werkte ik in een klein groepje met andere talenten onder begeleiding van een consultant van Careffect. Samen hebben we het zorgadministratieteam ondersteund in het beoordelen van belconsulten en het kloppend maken van DBC’s. Ik denk zelf dat Talentz met name goede kansen kan bieden aan studenten of net-afgestudeerden... Lees meer »

Roxanne

Na mijn bachelor biomedische wetenschappen wist ik al gauw dat ik niet verder wilde in die richting. Ik wilde iets wat meer praktisch toepasbaar zou zijn, iets waar ik directer resultaat zou zien van wat ik in de dagelijkse praktijk deed. Daarom koos ik voor de master Management, Policy Analysis and Entrepreneurship in the Health and Life Sciences. Een hele mond vol, in het kort komt het neer op management en beleid van de gezondheidssector. Lees meer »

Jonge Doeners, Academische Denkers

5x – Waarom academische studenten een aanvulling zijn binnen de gezondheidszorg Onze talenten staan te popelen om hun bijdrage te kunnen leveren binnen de gezondheidszorg Of het nou gaat om het bijwerken van achterstanden in de registratie, het ondersteunen binnen projecten, meehelpen met de planning van de spreekuren of werken op de academie van uw instelling. Dikwijls er is een behoefte aan snelle en flexibele inzet van personeel. H Lees meer »

v>
Neem contact op