Evelien van Dueren

Vanaf midden oktober 2018 tot en met eind januari 2019 ben ik via Talentz aan de slag gegaan in het st. Franciscus Gasthuis in Rotterdam. Hier werkte ik in een klein groepje met andere talenten onder begeleiding van een consultant van Careffect. Samen hebben we het zorgadministratieteam ondersteund in het beoordelen van belconsulten en het kloppend maken van DBC’s.

Ik denk zelf dat Talentz met name goede kansen kan bieden aan studenten of net-afgestudeerden die graag wat meer ervaring in de gezondheidszorg willen opdoen voor hun verdere carrière. Voor opdracht die ik zelf gedaan heb, is een analytisch vermogen en een verantwoordelijkheidsgevoel vereist (je werkt immers met patiëntgegevens), maar het niveau van het werk is goed als je nog geen ervaring hebt. Bovendien word je binnen Talentz altijd begeleid door een van de vaste consultants mocht je ergens tegenaan lopen. Dat is iets wat ik zelf wel fijn vond, zo had ik niet het idee dat ik meteen het diepe in werd gegooid.

Voor mij was deze opdracht via Talentz een ontzettend leuke en leerzame ervaring. Ik heb op deze manier een kijkje mogen nemen binnen een zorgadministratieteam van een ziekenhuis en inhoudelijk veel geleerd over de DBC-systematiek en het HiX-EPD. Ik vond dit zo interessant, dat ik heb besloten dat ik mijn carrière op de zorgadministratie wilde vervolgen. Binnenkort mag ik dan ook beginnen in een ander ziekenhuis als medewerker functioneel beheer, waarin ik HiX voor het zorgadministratieteam mag optimaliseren. De ervaring via Talentz heeft mij absoluut geholpen bij het bemachtigen van deze baan, dus ik ben erg blij dat ik deze mooie opdracht heb mogen doen.

« Naar het overzicht

v>
Neem contact op